Bestil Basis El

Hvorfor os?

 

Fair pris ​

God pris

Grøn omstilling

100 % grøn strøm

God kundeservice

God kundeservice

​Tilmeld dig!

 

- og få Basis El, som de fleste af vores kunder vælger.

 

Så får du en god elpris, der følger markedsprisen og dit månedlige abonnement er 29 kr.

 

Øst for Storebælt: el_basis_el_displaypriceeast​ øre/kWh
Vest for Storebælt: el_basis_el_displaypricewest øre/kWh
Med moms

29,00 kr.
Abonnement pr. mdr. pr. måler.

Ingen bindingsperiode

Aftalen kan tidligst starte:
el_perioddisplay


Priserne er ekskl. distribution og energiafgifter, som fremgår af dit distributionsselskabs ​hjemmeside. De viste kWh-priser er de seneste kendte priser.​​​​​​​​​

 

 

Hvad betyder 100 % grøn strøm uden merpris?

 

Det betyder, at hvis du får din strøm fra DONG Energy, bliver dit årlige elforbrug dækket af grøn strøm fra DONG Energy's egne danske havvindmøller - uden det koster ekstra.

 
 

Får jeg grøn strøm i min stikkontakt, når jeg er kunde hos jer?

 

Der er ingen elselskaber, der kan give dig 100 % grøn strøm i stikkontakten. Al strøm - både grøn og mindre grøn - bliver nemlig blandet sammen i elnettet, inden det kommer hjem til dig. Til gengæld kan vi give dig grønne garantier, som sikrer, at der produceres nok strøm fra DONG Energy's egne havvindmøller til at dække dit og vores andre privatkunders årlige forbrug.

 
 

Hvad er grøn strøm?

 

Når DONG Energy Wind Power og andre elproducenter producerer grøn strøm fra vindmøller, modtager de en garanti - det er det vi kalder en grøn garanti. Den dokumenterer, at der bliver leveret grøn strøm til det danske elnet, hvor al strøm - både grøn og mindre grøn - bliver blandet sammen.

 

I DONG Energy Salg & Service køber vi grønne garantier fra DONG Energy Wind Power's dansk havvindmøller. Når vi gør det på den måde kan vi garantere, at alle vores privatkunders årlige elforbrug bliver dækket af strøm fra DONG Energy's egne danske havvindmøller.

Værd at vide

 

KWh-prisen er variabel og fastsættes den sidste dag i måneden for den pågældende måned.

Den beregnes som den gennemsnitlige indkøbspris, vi rent faktisk har haft på den nordiske elbørs, Nord Pool Spot i den pågældende måned plus de balancerings- og handelsomkostninger, vi betaler til Energinet.dk og Nord Pool Spot.


Da prisen pr. kWh for det løbende forbrug fastsættes bagudrettet, kendes den ikke ved leveringens start. Du vil altid kende din kWh-pris for en given måned ved indgangen af næste måned.

 

Basis El er uden binding, og du kan opsige din aftale med én måneds varsel til udgangen af en måned. Mindsteprisen er 29 kr. pr. måned i abonnement samt betaling for det løbende forbrug af el i opsigelsesperioden. Der afregnes aconto kvartalsvis.​

Så nemt er det

Step 1

Tilmeld dig her

Step 2

Så klarer vi resten

Step 3

Du får en god elpris

 

Mange har allerede valgt os som deres foretrukne elleverandør.

Tilmeld dig! - og få el til indkøbspris samt elabonnement til 29 kr. om måneden.

 

 

​Vi kan også tilbyde dig

Bestil Basis El Fastpris
Bestil Gas Spotpris
Bestil Gas Fastpris

I tvivl?

Er du i tvivl, er du velkommen til at kontakte os på 72 10 30 68

- vi sidder klar til at hjælpe dig.