​​Få kunderabat på din Nest​​​​​​​​​​​

Mød Nest-familien


Som noget helt nyt i Danmark kan vi nu tilbyde intelligente røg- og kuliltealarmer og sikkerhedskameraer fra Nest Labs - forbundet, så du kan se, hvad der sker i dit hjem hele tiden. Sammen vil Nest og DONG Energy hjælpe med at passe på dit hjem og sikre dig en grøn fremtid. Nest er Googles intelligente løsning for moderne tryghed i hjemmet.

 

Hvad kan Nest-produkterne?


Hvis Nest Protect opdager røg, kan Nest Cam Indoor optage et nødklip. Og når Nest-appen ser, at du ikke er hjemme, tænder den dit Nest Cam, så det kan holde øje med dit hjem. Produkterne fungerer fint hver for sig eller sammen.

 

 

Røg- og kulilte-alarmen Nest Protect

Nest Protect

Tænker, taler og sender advarsler til din mobiltelefon.

Røg- og kuliltealarmen Nest Protect taler med en menneskelig stemme og kan sende advarsler til din mobiltelefon, hvis der er noget galt. Og hvis du bare er kommet til at brænde brødet på, kan du nemt dæmpe alarmen fra din Nest-app.

Se videoen om Nest Protect

Sikkerhedskameraet Nest Cam Indoor

Ring gratis til os

Nest Cam Indoor hjælper dig med at holde øje med dit hjem døgnet rundt. Det kan sende en advarsel til din mobiltelefon, hvis der sker noget, og det lader dig følge med live i superskarp 1080p HD.

 

Og hvis hunden er i gang med puderne, kan du nu skælde den ud over din mobil.

 

Se videoen om Nest Cam Indoor

Sikkerhedskameraet Nest Cam Outdoor

Se mere om Nest Cam Outdoor

Nest Cam Outdoor er vejrbestandig og streamer live video til din mobiltelefon døgnet rundt.

 

Det kan sende en advarsel, når noget kommer til syne, og det kan endda skelne mellem personer og ting (sammen med et andet produkt, Nest Aware, som bliver solgt separat).

 

Se videoen om Nest Cam Outdoor

Så nemt er det at få kunderabat


Hvis du er kunde hos DONG Energy, kan du få rabat på 150 kr. på dine Nest-køb*. Lige så snart du har udfyldt skemaet, får du din rabatkode på 150 kr. på mail (Det er derfor nødvendigt, at vi får din mailadresse).

Er du ikke kunde hos DONG Energy, men interesseret i at få rabat?

Så kan du også udfylde skemaet og give os lov til at kontakte dig om energiaftaler fra DONG Energy. Vælger du så at gas eller el fra os, kan du også få rabat på produkter fra Nest.


Det kan du bruge Nest Indoor Cam til


* ​Det med småt

Rabatkoden kan alene benyttes af privatkunder hos DONG Energy Salg & Service A/S. Koden kan kun bruges ved køb af et Nest Cam (sikkerhedskamera) eller en Nest Protect (røg- og kultiltealarm brandalarm) på Energishoppen.dk og gælder 1 måned, fra du modtager den. Hele rabatkodens værdi skal bruges ved købet. Rabatkoden kan ikke ombyttes til kontanter og kan ikke kombineres med andre rabatter. Du kan kun bruge én rabatkode pr. køb og maksimalt én pr. husstand. Kampagneperioden løber frem til 31/12-2017.

DONG Energy er et godt sted at få energi

 

100 % grøn strøm til vores kunder

 

Du får 100 % grøn strøm

 

Du får en skarp el og gaspris

 

Vi har en prisvindende kundeservice

 

Og vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at spare på din energiregning

 

 

 

  

 

Ofte stillede spørgsmål om Nest

 

 

Hvad skal jeg have for at bruge Nest?

Du skal have en internetforbindelse med Wi-Fi, og en smartphone eller tablet (med Android eller IOS) med Bluetooth 4.0. Og så skal du have downloadet den gratis Nest-app.

 

Kan jeg selv komme i gang med Nest-produkterne?

Ja, de er nemme at installere, og Nest lægger vægt på brugervenlighed. Du starter med at downloade Nest-appen til din smartphone eller tablet, og så følger du bare instruktionerne.

 

Jeg vil gerne vide mere produkterne fra Nest.

Du kan læse mere om produkterne her www.energishoppen.dk/nest.

 

Hvad kan jeg købe for min rabatkode?

Du kan bruge din rabatkode bruge på vores webshop (Energishoppen.dk) til at købe alle produkterne fra Nest.

 

Jeg har ikke en rabatkode fra jer, men har hørt, at I har et tilbud med en onlinerabat. Kan jeg også benytte mig af tilbuddet?

Ja, det kan du godt. Er du kunde, vil du få en rabatkode efter, du har udfyldt skemaet ovenfor. Er du ikke kunde hos os, vil vi kontakte dig, efter du har udfyldt skemaet.

 

Du er velkommen til at ringe til os

om Nest på 72 10 30 74