Få hjælp til energiforbedringer

​Har du hørt om BedreBolig?

 

Energistyrelsen står bag BedreBolig, som skal gøre det nemmere for dig, som boligejer, at energirenovere. Formålet er at fremme energirenovering ved at tilbyde kvalificeret rådgivning og et samlet overblik over, hvordan du kan forbedre din bolig på en energirigtig måde. Du får rådgivning af BedreBolig-rådgivere, der er uddannet og godkendt af Energistyrelsen.

BedreBolig-rådgiveren gennemgår huset og laver en plan med konkrete løsningsforslag og et overblik over mulige energibesparelser. Rådgiveren kan også projektere og byggelede. Det betyder, at han også kan føre projektet sikkert i hus. Du laver selv en aftale med BedreBolig-rådgiveren om pris og omfang af opgaven.

 

På BedreBolig.dk kan du finde en rådgiver og læse mere om, hvordan du kommer i gang.

 

Gå til Bedrebolig.dk

Som boligejer kan det være svært at overskue, hvordan du kommer i gang med energirenoveringen af din bolig. Hos DONG Energy vil vi rigtig gerne være med til at hjælpe dig i gang og formidle de rigtige kontakter, så du kan sænke din energiregning og give din bolig et bedre indeklima. Med BetterHome og BedreBolig kan du få hjælp og rådgivning til energiforbedringer i dit hjem.

 

 

 

Om BetterHome


 

BetterHome


BetterHome er et partnerskab mellem Danfoss, Grundfos, ROCKWOOL og VELUX Gruppen. Med BetterHome får du helt konkrete energiløsninger, som gør det til en nem sag at få sat gang i energiforbedringerne.

 

I DONG Energy hjælper vi med at formidle kontakten mellem dig som boligejer og BetterHome. Desuden hjælper vi også gerne boligejerne med at få tilskud via energispareordningen. Husk også, at du kan få skattefradrag via Bolig-Job-ordningen, bedre kendt som 'håndværkerfradraget'.

Det er nemt at komme i gang

 

  • Gå til BetterHome.

  • Indtast din adresse.

  • BetterHome tjekker din bolig online.

  • Du får tilbudt et gratis energitjek af din bolig fra din lokale håndværker.

 

 

 

BedreBolig


Energistyrelsen står bag BedreBolig, som skal gøre det nemmere for dig, som boligejer, at energirenovere. Du får kvalificeret rådgivning af BedreBolig rådgivere, der er uddannet og godkendt af Energistyrelsen, og som giver dig et samlet overblik over, hvordan du kan forbedre din bolig på en energirigtig måde.

 

BedreBolig-rådgiveren gennemgår huset og laver en plan med konkrete løsningsforslag og et overblik over mulige energibesparelser. Rådgiveren kan også projektere og byggelede. Det betyder, at han også kan føre projektet sikkert i hus. Du laver selv en aftale med BedreBolig-rådgiveren om pris og omfang af opgaven.
 
På BedreBolig.dk kan du finde en rådgiver og læse mere om, hvordan du kommer i gang.

 

 

 

Gør det med din lokale håndværker

​BetterHome arbejder tæt sammen med lokale håndværksfirmaer, der har fået en særlig uddannelse, der sikrer god kvalitet i hele processen med energiforbedringer.

http://authoring.dongenergy.com

 

 

Sådan foregår en renovering

​Et par fra Virum var trætte af at fryse om vinteren. De fik energirenoveret deres bolig gennem BetterHome.

​Se, hvordan de gjorde

http://authoring.dongenergy.com

 

 

Få alle sæsonens bedste tips/privat/få-en-lavere-energiregning/nyhedsbrev

​​​​​Vil du have de bedste sparetips direkte i din indbakke? Over 500.000 danskere er allerede tilmeldt.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

http://authoring.dongenergy.com

 

 

Følg dit forbrughttps://www.dongenergy.dk/privat/få-en-lavere-energiregning/tjek-dit-energiforbrug/gennemsnitsforbrug/f%c3%b8lg-dit-forbrug

​Se, hvor du kan spare

http://authoring.dongenergy.com