Hov - er det en svævende mobiloplader?

ARDesign_OvRcharger.jpg 

​Indrømmet - vi har en svaghed for svævende elektriske dimser, så vi kunne ikke stå for den her lille mobiloplader, der kan få din mobil til at dreje i luften.

 

Det er det canadiske designfirma, AR Design, som har fået idéen til OvRcharge. Sidst i juli lagde firmaet projektet på Kickstarter, og de har allerede nået deres mål for den meget dekorative oplader.

 

Opladeren består af en træbeklædt base og et meget tyndt cover, hvor der sidder en magnet samt et ladestik. Du tænder for basen og sætter mobilen i coveret, som du nænsomt lægger over basen. Magneten holder så telefonen svævende, og telefonen bliver ladet op gennem induktion. AR Design oplyser dog, at der bliver ladet med 500-700 milliampere, så det kan godt tage noget tid at få ladet din telefon op.

 

På Kickstarter siger AR Design selv, at de går i produktion i november/december 2016, men vi må se om OvRcharge kommer til Danmark.

 

Læs mere om OvRcharge på Kickstarter

 

Kilde: Elektronista.dk, TechInsider.com og Kickstarter.com

 

 

Test dit energiforbrug/privat/få-en-lavere-energiregning/tjek-dit-energiforbrug/test-dine-energivaner

​Tjek dine vaner, og find ud af, hvordan du kan få en lavere energiregning.

​Tag energitesten

http://authoring.dongenergy.com

 

 

Køb billige LED-pærerhttp://www.energishoppen.dk/shop/frontpage.html?utm_source=dongenergy.dk&utm_medium=banner&utm_campaign=konkurrence&utm_content=saesonmail

​Find dine nye LED-pærer i vores webshop på Energishoppen.dk.

​Gå til Energishoppen.dk

http://authoring.dongenergy.com