Workshop om klimarapportering og CEMAsys

CEMASYS Workshop


 

For mange virksomheder giver klimaregnskaber, emissionsfaktorer og scope 1, 2 og 3 udledninger anledning til meget arbejde og mange spørgsmål. Derfor har vi valgt at tilbyde CEMAsys, som er et cloudbaseret system, der giver et nemt overblik over klimadata, talrige muligheder for at analysere klimadata og egner sig til målrettet rapportering og kommunikation.

 

Kom og hør hvordan I kan styrke jeres klimarapportering

 

Vi afholder to workshops om CEMAsys og klimarapportering:

 

Onsdag 9. november kl. 9 – 12.00 hos DONG Energy, Gentofte

Torsdag 17. november kl. 9 – 12.00 hos DONG Energy, Skærbæk (Fredericia)

 

Programmet for de to dage er ens, og I er velkomne til at tilmelde jer den dato og lokation som passer jer bedst.

 

Målet med workshoppen er at inspirere jeres klimakommunikation, herunder give en introduktion til Science Based Target, som er en ny metode til at fastsætte CO2–mål for virksomheder. I får desuden mulighed for at prøve kræfter med CEMAsys og vurdere, om det kan lette jeres daglige arbejde og skabe værdi i jeres klimakommunikation. Vi slutter formiddagen af med sandwich og mulighed for at erfaringsudveksle og stille spørgsmål til folkene bag CEMAsys.


Kort om CEMAsys

 

CEMAsys beregner CO2-værdier og genererer KPI'er, tabeller og figurer, som I kan benytte i intern såvel som ekstern rapportering. CEMAsys er baseret på metoderne i The Greenhouse Gas Protocol (GHG Protokollen) og ISO 14064, og er tilpasset virksomheder som vil rapportere til CDP, GRI, UN Global Compact mv. Ved brug af værktøjet er I således garanteret en CO2-rapportering, der lever op til de krav I møder fra kunder, investorer og andre interessenter.

Data kan indtastes for ubegrænsede lokationer og afdelinger såvel nationalt som internationalt. CEMAsys indeholder også en CO2 faktordatabase på over 750 forskellige udledningstyper, heriblandt regionale og lokale CO2 faktorer for bl.a. el og fjernvarme.

 ​

 

 

 

 

Eksempel på CO2-udledning per kategorihttp://authoring.dongenergy.com

Tilmelding

 

Tilmeld jer snarest og senest den 2. november på e-mail til klimapartner@dongenergy.dk. Pladser tildeles efter "først-til-mølle princippet" og der er begrænsede pladser.

 

Vi glæder os til at se jer.

 

I tilfælde af spørgsmål er I velkomne til at kontakte Morten Hove Tang-Jensen på 9955 4830 eller mohtj@dongenergy.dk

 

Læs mere om konkrete klimapartnerskab cases.  

​ 

Tilmelding

 

Tilmeld jer snarest og senest den 2. november på e-mail til klimapartner@dongenergy.dk. Pladser tildeles efter "først-til-mølle princippet" og der er begrænsede pladser.

 

Vi glæder os til at se jer.

 

I tilfælde af spørgsmål er I velkomne til at kontakte Morten Hove Tang-Jensen på 9955 4830 ellermohtj@dongenergy.dk

 

Læs mere om konkrete klimapartnerskab cases.  ​

 

 

Mere om CEMAsyshttps://assets.dongenergy.com/DONGEnergyDocuments/dk/Erhverv/CEMAsys.PDF, https://assets.dongenergy.com/DONGEnergyDocuments/dk/Erhverv/CEMAsys.PDFPDF1

Få nyheder og rådgivning leveret direkte i indbakken med vores erhvervsnyheder.​​

 

Hør bl.a. om hvordan andre virksomheder har opnået energibesparelser, hvad klimavenlig energi kan gøre for virksomheders konkurrenceevne og hvordan I kan søge om tilskud til energiforbedringer.​

 

​Tilmeld jer erhvervsnyt