Invitation til workshop om klimarapportering og CEMAsys

CEMASYS Workshop

Aarhus Kommune er klimapartner med DONG Energy og kommunen kan derfor tilbyde Aarhus Klimapartnernetværk adgang til workshop om klimarapporteringsværktøjet CEMAsys.

​ 

Savner I et nemt overblik over klimadata, talrige muligheder for at analysere klimadata samt et enklere værktøj for målrettet rapportering og kommunikation af klimadata.


Så deltag i vores næste workshop som er en præsentation og hands-on test af CEMAsys (cloudbaseret klimarapporteringsværktøj) og en introduktion til Science Based Target, en ny metode for at fastsætte CO2–mål for virksomheder, en metode som er i overensstemmelse med FN's globale klimamålsætninger.

 

Formiddagen giver mulighed for, at I kan prøve kræfter med CEMAsys og vurdere, om det kan lette jeres daglige arbejde og skabe værdi i jeres klimakommunikation. Vi slutter formiddagen af med sandwich og mulighed for at erfaringsudveksle og stille spørgsmål til folkene bag CEMAsys.


 

 

 

 

 

Eksempel på CO2-udledning per kategorihttp://authoring.dongenergy.com

Tilmelding

 

Tilmeld jer snarest og senest den 2. november på e-mail til klimapartner@dongenergy.dk. Pladser tildeles efter "først-til-mølle princippet" og der er begrænsede pladser.

 

Hvis I ikke selv har mulighed for at deltage, er I velkomne til at sende invitationen videre internt til de personer for hvem den er relevant.

 

Vi glæder os til at se jer.

 

I tilfælde af spørgsmål er I velkomne til at kontakte Morten Hove Tang-Jensen på 9955 4830 eller mohtj@dongenergy.dk

 

Læs mere om konkrete klimapartnerskab cases​

​ 

​Tid og sted:

 

Vi afholder workshop om CEMAsys torsdag den 17. november kl. 9 – 12.00 hos DONG Energy, Skærbæk (Fredericia)​

 

 

Mere om CEMAsyshttps://assets.dongenergy.com/DONGEnergyDocuments/dk/Erhverv/CEMAsys.PDF, https://assets.dongenergy.com/DONGEnergyDocuments/dk/Erhverv/CEMAsys.PDFPDF1

Tilmelding

 

Tilmeld jer snarest og senest den 2. november på e-mail til klimapartner@dongenergy.dk. Pladser tildeles efter "først-til-mølle princippet" og der er begrænsede pladser.

 

Hvis I ikke selv har mulighed for at deltage, er I velkomne til at sende invitationen videre internt til den eller de personer for hvem den er relevant.

 

Vi glæder os til at se jer.

 

I tilfælde af spørgsmål er I velkomne til at kontakte Morten Hove Tang-Jensen på 9955 4830 eller mohtj@dongenergy.dk

 

Læs mere om konkrete klimapartnerskab cases​. ​

Få nyheder og rådgivning leveret direkte i indbakken med vores erhvervsnyheder.​​

 

Hør bl.a. om hvordan andre virksomheder har opnået energibesparelser, hvad klimavenlig energi kan gøre for virksomheders konkurrenceevne og hvordan I kan søge om tilskud til energiforbedringer.​

 

​​​Tilmeld jer erhvervsnyt