Avedøre Stationsby

Abonnement med indbygget fleksibilitet gør drift og fornyelse billigere i Avedøre Stationsby

 

Avedøre Boligselskab Afdeling Nord har en såkaldt viceværtordning hos os. Det betyder, at de selv står for udskiftning af lyskilder, mens vi står for alt andet drift og vedligehold.

 

”Bulderravende mørke.” Sådan beskriver ejendomsleder Jan Poulsen følgerne, hvis lyset omkring boligerne i Avedøre Boligselskab Afdeling Nord er ude af drift om vinteren. ”Beboerne benytter sig da også flittigt af muligheden for selv at indrapportere fejl direkte”, siger Jan Poulsen. ”Det er beboernes tryghed og sikkerhed, det går ud over, når der mangler lys. Så et velfungerende udendørslys har høj prioritet”.

 

Lavere abonnement

 

De 1.225 lamper på udendørsarealerne i området med mere end 1.000 boliger er ejet af os. Boligselskabet har en såkaldt viceværtordning, hvor de selv står for den løbende udskiftning af lyskilderne, som vi leverer.

”Det har vi vurderet, at vi lige så godt selv kan stå for. Så bliver abonnementet hos DONG Energy også det mindre. Men selve anlægget og forsyningen står DONG Energy for”, fortæller Jan Poulsen.

 

Driftsforbedringer er inkluderet

 

Jan Poulsen holder kvartalsvise driftsmøder med en af vores faste belysningskonsulenter, hvor både den løbende drift, kommende anlægssager og energioptimering er på dagsordenen. Og for tiden er der fokus på større forbedringer. Udendørsbelysningen er anlagt for godt 30 år siden, og derfor er det ved at være tid til en større udskiftning.

 

”Udgifterne til forbedringer er dækket af vores abonnement hos DONG Energy. Så vi modtager ikke en regning, når for eksempel en kaskadetænding skal ændres, så fejl i enkelte lygter bliver mindre omfattende, eller når sikringselementerne udskiftes på en nordside, hvor der er fugtproblemer”, siger Jan Poulsen.

 

Fleksible finansieringsmuligheder

 

Det behøver heller ikke koste ekstra, når boligselskabet snart skal erstatte godt 100 udgåede armaturer med nye.

 

”Abonnementet er fleksibelt også i denne henseende. Vi vil have de mest moderne, når vi nu er i gang. Det er afgjort, at de nye lamper skal være med LED, for vi vil gerne spare på energien, selvom de er lidt dyrere”, fortæller Jan Poulsen.

 

”Lige nu overvejer vi, om vi skal betale merprisen nu, eller om den skal betales gennem et lidt forhøjet abonnement, der ellers vil falde på grund af det lavere energiforbrug. Vores belysningskonsulent fra DONG Energy har givet mig flere finansieringsmodeller, så jeg kan tage stilling til, hvordan økonomien bliver mest fordelagtig for os”, siger Jan Poulsen.

 

 

 

 

Har I spørgsmål til udendørsbelysning?http://www.dongenergy.dk/erhverv/produkter-og-priser/udendørsbelysning

​Ring til Tine Byskov Søndergaard, Belysningskonsulent, eller en af hendes kollegaer på 99 55 55 01, mandag-fredag kl. 10-14.

http://authoring.dongenergy.com

​Skal vi ringe til jer?