LCUtestdk

​Test for DK

 

 

Test, test, test

 

 

Medvirker mit bidrag til at mindske CO2-udledningen?Medvirker mit bidrag til at mindske CO2-udledningen?
QMedvirker mit bidrag til at mindske CO2-udledningen?​

​Medvirker mit bidrag til at mindske CO2-udledningen?​

Ja, det gør det. Med et bidrag på 20 kr. om måneden medvirker du faktisk til en CO2-reduktion, der som minimum svarer til den CO2-udledning, der sker på baggrund af elforbruget blandt alle kunder, der bidrager gennem Basis El med omtanke eller Basis El Fastpris med omtanke.

 

1.00000000000000https://edit.assets.dongenergy.com/DONGEnergyImages/1_Jacket_lifted_Aalborg_Habour.jpg, https://edit.assets.dongenergy.com/PublishingImages/download.jpg0
Hvordan 'rangerer' Basis El med omtanke i forhold til markedets øvrige elaftaler med klimavalg?Hvordan 'rangerer' Basis El med omtanke i forhold til markedets øvrige elaftaler med klimavalg?

​Hvordan 'rangerer' Basis El med omtanke i forhold til markedets øvrige elaftaler med klimavalg?

Test

 

A-mærket betyder, at Basis El med omtanke ifølge Det Økologiske Råd rangerer højest blandt elaftaler med klimavalg. Du kan læse mere om betydningen af A-mærket og se hele ranglisten på grøntelvalg.dk.

4.00000000000000https://edit.assets.dongenergy.com/energytipsimages/img-slide-front-standby-5.png, https://edit.assets.dongenergy.com/energytipsimages/img-slide-front-standby-5.png0
Hvordan ved jeg, at projektet ’holder hvad, det lover og skaber reelle klimaforbedringer?Hvordan ved jeg, at projektet ’holder hvad, det lover og skaber reelle klimaforbedringer?

​Hvordan ved jeg, at projektet ’holder hvad, det lover og skaber reelle klimaforbedringer?

​Hvordan ved jeg, at projektet ’holder hvad, det lover og skaber reelle klimaforbedringer?

 

Vi har valgt et projekt, hvor den positive klimaeffekt er verificeret efter den såkaldte 'Gold Standard', der stiller strenge krav til regelmæssig kontrol og dokumentation. Det er blandt andet på den baggrund, at Det Økologiske Råd har tildelt Basis El med omtanke A-mærket.

3.00000000000000https://edit.assets.dongenergy.com/energytipsimages/img-slide-front-co2-bike-trees.png, https://edit.assets.dongenergy.com/PublishingImages/download.jpg0