Projekt Få en lavere energiregninghttp://assets.dongenergy.com/DONGEnergyImages/Lavere%20energiregning_Sikke%20en%20fest.jpg, Dit TV gi'r en is på stranden - sænk dit standby-forbrughttp://www.dongenergy.dk/privat/energitips-og-tilskud/lavere-energiregning, http://www.dongenergy.dk/privat/energitips-og-tilskud/lavere-energiregning0Projekt Få en lavere energiregning7.000000000000000

 

 

 

 Er du til is og en lille udfordring? 


Vi har en udfordring til dig – kan du løse den, skal du sende os svaret, og så deltager du i lodtrækningen om 4 gavekort på 500 kr. til Hjem Is**.

 

Det kan godt betale sig at trække stikket ud på dine elektriske apparater, når du ikke er hjemme. Rent økonomisk kan du spare op til 800 kr. om året ved at slukke for standby. Det kan blive til mange is på stranden. Og hvem kan sige nej til is? – ikke os. Derfor har vi en lille udfordring til dig. Find løsningen, og skriv svaret i vores konkurrence.


 

Se om du kan løse vores udfordring

 

Tilmeld dig nyhedsbrev og vind intelligent varmestyring fra NorthQ 

 

 

Vind intelligent varmestyringhttp://www.dongenergy.dk/privat/energitips-og-tilskud/det-intelligente-hjem#tilmeld

Tilmeld dig vores nyhedsbrev inden den 31. juli 2015, ​ og følg udviklingen inden for intelligente boligprodukter. Så deltager du i lodtrækningen om en komplet intelligent varmestyring fra NorthQ*.

​Tilmeld dig

http://authoring.dongenergy.com

 

 

Kan du få tilskud?/privat/energitips-og-tilskud/tilskud-til-energiforbedringer?nm_extag=Link%3D%2CForside_2015_Q2%2Ctilskud%2C

Overvejer du at skifte vinduer eller efterisolere? Så kan du søge om tilskud her.

​Tjek tilskudsmulighederne og ansøg

http://authoring.dongenergy.com

 

 

Billig elhttp://www.dongenergy.dk/privat/produkter-og-priser/el/basis-el?nm_extag=Link%3D%2CForside_2015_Q2%2Cbasisel%2C

​Få vores billigste kilowatt-timepris i en enkel aftale med Basis El.

Læs om og bestil Basis El

http://authoring.dongenergy.com

 


 

 

**Alle der tilmelder sig konkurrencen inden den 10. august 2015 får chancen for at deltage i lodtrækningen om 4 gavekort på 500 kr. til Hjem Is. Vinderne får direkte besked og DONG Energy betaler gevinstafgift af beløbet.

 

*Alle der tilmelder sig nyhedsbrevet inden den 31. juli 2015 får chancen for at deltage i lodtrækningen om en komplet intelligent varmestyring fra NorthQ. Præmien omfatter 1 Q-stick Gateway, og 10 Danfoss Living Connect termostater samt en gratis brugeradgang til Home Manager, som er den enhed dine enheder styres fra. Præmien har en værdi af 5.791 kroner. Vinderen får direkte besked, og DONG Energy betaler gevinstafgift af beløbet.