Projekt Få en lavere energiregninghttp://assets.dongenergy.com/DONGEnergyImages/Lavere%20energiregning_Sikke%20en%20fest.jpg, Dit TV gi'r en is på stranden - sænk dit standby-forbrughttp://www.dongenergy.dk/privat/energitips-og-tilskud/lavere-energiregning, http://www.dongenergy.dk/privat/energitips-og-tilskud/lavere-energiregning0Projekt Få en lavere energiregning7.000000000000000

 

 

 

 Er du til is og en lille udfordring? 


Vi har en udfordring til dig – kan du løse den, skal du sende os svaret, og så deltager du i lodtrækningen om 4 gavekort på 500 kr. til Hjem Is*.

 

Det kan godt betale sig at trække stikket ud på dine elektriske apparater, når du ikke er hjemme. Rent økonomisk kan du spare op til 800 kr. om året ved at slukke for standby. Det kan blive til mange is på stranden. Og hvem kan sige nej til is? – ikke os. Derfor har vi en lille udfordring til dig. Find løsningen, og skriv svaret i vores konkurrence.


 

Se om du kan løse vores udfordring

 

Tilmeld dig nyhedsbrev og vind intelligent varmestyring fra NorthQ 

 

 

Advarsel om spam-mails

​Flere af vores kunder oplever i øjeblikket at modtage en e-mail, der lover, at man kan "slippe for EL regningen i et helt år", hvis man blot udfylder sine vinderinformationer.

DONG Energy har intet at gøre med disse e-mails, og vi kender ikke noget til afsenderen, der tilsyneladende er ’Mailnordic’. Vi anbefaler vores kunder ikke at bruge linket eller afgive oplysninger.

http://authoring.dongenergy.com

 

 

Kan du få tilskud?/privat/energitips-og-tilskud/tilskud-til-energiforbedringer?nm_extag=Link%3D%2CForside_2015_Q2%2Ctilskud%2C

Overvejer du at skifte vinduer eller efterisolere? Så kan du søge om tilskud her.

​Tjek tilskudsmulighederne og ansøg

http://authoring.dongenergy.com

 

 

Billig elhttp://www.dongenergy.dk/privat/produkter-og-priser/el/basis-el?nm_extag=Link%3D%2CForside_2015_Q2%2Cbasisel%2C

​Få vores billigste kilowatt-timepris i en enkel aftale med Basis El.

Læs om og bestil Basis El

http://authoring.dongenergy.com

 


 

*Alle der tilmelder sig konkurrencen inden den 10. august 2015 får chancen for at deltage i lodtrækningen om 4 gavekort på 500 kr. til Hjem Is. Vinderne får direkte besked og DONG Energy betaler gevinstafgift af beløbet.