Naturgasservice

Få vedligeholdt og tjekket dit naturgasfyr regelmæssigt, så du sikrer, at alt fungerer sikkert og optimalt. På den måde får du mest muligt ud af dit gasfyr.

Vælg mellem tre forskellige aftaler fra den billigste basisaftale til en plusaftale med fuld sikkerhed. Få hjælp til at vælge den rigtige serviceaftale i hurtigvælgeren til højre.Naturgasservice - Tekniker ved naturgasfyr

Det får du med en serviceaftale

Tjek-ikon Regelmæssigt tjek af dit naturgasfyr sikrer, at det fungerer sikkert og optimalt og udnytter varmen bedst muligt.
Tjek-ikon Aftalen giver dig sikkerhed for at fyret er korrekt indstillet, og at alt er, som det skal være – også skorsten og aftræk.
Tjek-ikon Suppler din serviceaftale med et udkald ved driftsstop. Så kan du frit ringe til os døgnet rundt, hvis der opstår problemer.
Tjek-ikon Du kan også tegne en reservedelsforsikring for at undgå udgifter til reservedele, hvis dit naturgasfyr går i stykker.
Tjek-ikon Den årlige pris for din serviceaftale bliver fordelt over 4 årlige betalinger - dermed slipper du for at betale det hele på én gang.